Selamat datang ke bloglist deqlis...

Blog nie masih suam2x kuku baru, sedang dikemaskini mengikut kategori yang bersesuaian, Jika berminat exchange link, skroll ke bawah, isi di ruangan komen entri tu ya..!

Blog ini diwujudkan untuk mengumpulkan semua link2x fav deqlis... Dari semasa ke semasa link2x yg ada di blog personal dan blog contest akan dipindahkan ke sini bg meringankan blog2x itu.. serta supaya url blog uools tak hilang jika xtvt spt ubah template atau tukar blogspot ke .com dilakukan. (kira tak nak hilang alamat url uools laa)

jom exchange link.
terima kasih..:)



Thanks:)

Wednesday, May 18, 2011

JOM EXCHANGE LINK!!

Salam semua,

Buat kawan-kawan yang telah mendarat di bloglist Deqlis ini jomlah kita exchange link.

Tinggalkan link uools di bahagian komen.

Jika lebih satu link pun boleh.. janji nyatakan blog apa ya..

contoh deqlis punya...(nk exchange pun bole)..tp pastu inform ya;)

http://ellismelia.blogspot.com (blog peribadi , cerita macam2x perkara)
http://deqlis-contest.blogspot.com (blog join Contest aka CGL)
http://ellismeliashoppe.com

InsyaAllah sedikit demi sedikit deqlis akan kemaskini blog ini untuk tujuan menyimpan nama2x blog ikut spesifikasi seperti di bawah:

BLOG MASAKAN
BLOG PERIBADI
BLOG CGL
BLOG INFO BINA BLOG
BLOG PELANCONGAN
BLOG PERNIAGAAN
BLOG OTAI2x
BLOG FOTOGRAFI
BLOG INFO
BLOG KRAF/SENI/DIY
BLOG SUKAN
dll bakal di tambah :)


12 comments:

  1. http://dilazfamily.blogspot.com/ (Blog Peribadi dan macam2)
    http://mamaqiscontest.blogspot.com/ (Blog CGL)
    http://dilazcollection.blogspot.com/ (Blog Bisnes Dilaz seperti barangan preloved, perfume, cross-stitch, zulian, buku dan macam2)
    datanglah blog Dilaz

    ReplyDelete
  2. ok Dilaz, deqlis dah masukkan semua..:)

    ReplyDelete
  3. http://my-khalish.blogspot.com

    jom tengok blog ziyta

    ReplyDelete
  4. http://gataltangan91.blogspot.com/

    blog peribadi..

    ReplyDelete
  5. http://cekodokpunyer.blogspot.com/ (peribadi)

    http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/ (CGL)

    ReplyDelete
  6. best blog ni..ske2..hehe..
    http://rainfallasleep.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://iezaiezaieza.blogspot.com-peribadi

    ReplyDelete
  8. http://akmaluv90.blogspot.com/ (blog peribadi)

    ReplyDelete
  9. http://arazua.blogspot.com (peribadi)

    ReplyDelete
  10. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  11. Great work.
    grabbit.com.pk
    auratrends.co.uk

    ReplyDelete